Nový produkt
Tento produkt již není na skladě
Datum dostupnosti:
Vyrobeno z hroznů Tempranillo z několika oblastí v Rioja.
Řízené kvašení a zrání v dubových sudech a v lahvích přináší dokonalou rovnováhu mezi čerstvým ovoce, vanilkou a opečeným dubem. Víno má jasnou třešňovou barvu a je hedvábné a na patře trvalé.
Víno je všestranné a snadno se snoubí s masem, rybami, sýry nebo iberským masem.
Fermentováno ve vinařství Oyón v kádích o objemu 30 - 40 tun, které jsou vybaveny nejpokročilejší technologií pro přísnou kontrolu teploty fermentace, macerace a extrakce. Tímto způsobem je ve vínech dosaženo přiměřené rovnováhy mezi strukturou a rovnováhou. Před opuštěním vinařství zraje minimálně 12 měsíců ve vybraných 225litrových sudech z amerického dubu a minimálně 6 měsíců v lahvi.